Tekstin koko: A+ A-

Yö-Vintti

Vintillä on mahdollisuus viettää aikaa hyvässä seurassa aina lauantaiaamuun klo 10 asti. Yö-Vintti rakentuu nyyttäripohjalle, jolloin jokainen voisi tuoda mukanaan jotain hyvää natusteltavaa porukan kesken jaettavaksi. Yö-Vintin aikana katsotaan ainakin yksi elokuva, josta elokuvamestarimme huolehtii! 

Nukkumiseen varaamme hiljaista tilaa, jotta halukkaat saavat myös lepoa. Aamulla lyhyt aamuhartaus ja pientä aamupalaa tarjolla. YÖ-VINTTIIN OSALLISTUJAT HUOMIO!

Yö-Vinttiin saa osallistua, kun 2 asiaa on kunnossa:

1) Olet ILMOITTAUTUNUT tekstiviestillä TAI Facebook-viestillä Janille XXX mennessä! Myös Facebook-ilmoittautuminen kelpaa, jos ei allergioita ole ilmoitattavaksi. 

Tekstiviestiin: "Yö-Vintti, [nimesi] & [ruoka-allergiat]"
Viesti numeroon: 044-7697172 (Jani)

2) Tuot iltaan LUPALAPUN, jonka vanhemmat ovat allekirjoittaneet. Alle 18-vuotiaille tämä lappu on PAKOLLINEN. Muillekin lappu on suositeltava ollaksemme varmoja, että vanhemmat tietävät nuorensa olinpaikan!

Lupalapun voit kopioida tekstinkäsittelyohjelmaan ja tulostaa tästä alta:

---

Annan nuorelleni _________________________ luvan osallistua Yö-Vintti -tapahtumaan __________-___________ Toholammin seurakunnan nuortentilalla (Lampintie 7, 69300 Toholampi). 

Yö-Vintillä noudatetaan seurakunnan tapahtumien yleisiä sääntöjä (mm. päihteettömyys, tupakointikielto) ja nuori on tietoinen niistä. Sääntöjä rikkovat joudutaan poistamaan illasta. 


Allekirjoitus:______________________________
Huoltajan puh.nro.:________________________

---


ILMOITTAUTUMINEN (3 tapaa)

1) Ilmoittautuminen Vintillä olevaan listaan

2) Tekstiviestillä Janille (044-7697172). Viestiin: "Yö-Vintti", [nimi] ja [allergiat]

3) Sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta <<< KLIKKAA TUOSTA!


 


SEURAAVA YÖ-VINTTI

Pe 17.3. klo 24.00 - La 18.3. klo 10.00

 


 


pdf liite

Lupalappu (pdf)

docx liite

Lupalappu (docx)