Yö-Vintti

Vintillä on mahdollisuus viettää aikaa hyvässä seurassa aina lauantaiaamuun klo 10 asti. Yö-Vintti rakentuu nyyttäripohjalle, jolloin jokainen voisi tuoda mukanaan jotain hyvää natusteltavaa porukan kesken jaettavaksi. Yö-Vintin aikana katsotaan ainakin yksi elokuva, josta elokuvamestarimme huolehtii!

Nukkumiseen varaamme hiljaista tilaa, jotta halukkaat saavat myös lepoa. Aamulla lyhyt aamuhartaus ja pientä aamupalaa tarjolla.

Muistathan ilmoittautua etukäteen SÄHKÖISESTI ja tuoda mukanasi lupalapun!

ILMOITTAUTUMINEN

>>>Sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta<<<

HINTA

Yö-Vintin hinta on 2€/hlö tai yhteiseen nyyttäripöytään tuotava suolainen tai makea tarjottava.

LUPALAPPU RETKILLE JA MATKOILLE

Tämä osallistujakortti tulee palauttaa viimeistään tapahtumaan/leirille/matkalle tultaessa. Seurakunta ei voi ottaa mukaan alaikäistä, jolla ei ole tätä huoltajan kirjallista suostumusta osallistua toimintaan. Lupalapun täyttää HUOLTAJA ja vahvistaa sen nimikirjoituksellaan.

Lapsen/nuoren nimi:

Syntymäaika:

Puhelinnumero:

Annan lapselleni/nuorelleni luvan osallistua…

______________________________________________________

(minne)

_________________________________

(milloin)

Mikäli lähimatkojen kuljetuksesta ei vastaa kuljetuspalvelu vaan vapaaehtoiset seurakuntalaiset tai työntekijä, annan silti luvan nuorelleni tulla kuljetukseen ottaen tästä päätöksestä vastuun.

[   ] Kyllä      [   ] En

Huoltajan nimi: