Alfa-kurssi

Alfa-kurssi on helppo tapa tutustua kristinuskoon, saada uusia ystäviä ja pohtia elämän perusasioita hyvässä seurassa. Alfa-kurssi on tarkoitettu elämän tarkoitusta etsiville, epäilijöille ja niille, jotka haluavat tutustua kristinuskon peruskysymyksiin. Kurssit pidetään normaalisti yhtenä iltana viikossa, yhteensä 10 kertaa. Alfa-kurssi ei velvoita liittymään mihinkään, eikä jatkamaan muilla kursseilla tai osallistumaan jonkin yhteisön toimintaan.

ALFA KIRJAIN KIRJAIMELTA:

A = Avoin jokaiselle kristinuskon ja elämän peruskysymyksistä kiinnostuneelle

Sopii epäilijälle, etsivälle, kristinuskosta vieraantuneelle, juuri uskon löytäneelle tai hänelle, joka haluaa päivittää tietonsa kristinuskosta.

L = Luentoja ja hauskaa yhdessäoloa

Huumori on korkeassa kurssissa kurssilla! 10 viikon aikana käydään läpi kristinuskon peruskysymyksiä Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita: -Kuka on Jeesus? -Miksi ja miten rukoillaan ja luetaan Raamattua? -Miten Jumala johdattaa meitä? -Kuka on Pyhä Henki ja miten Pyhä Henki toimii? -Miten voin täyttyä hengellä? -Miten voin vastustaa pahaa? -Parantaako Jumala nykyaikanakin? -Mihin kirkkoa tarvitaan? -Miten viettäisin loppuelämäni mahdollisimman hyvin?

F = Fanaattisuus ei kuulu Alfaan

Yksikään kysymys tai mielipide ei ole liian kantaaottava, tai yksinkertainen. Voit kysyä mitä tahansa, eikä sinua tyrmätä, eikä mielipidettäsi kyseenalaisteta. Kirkkoslangia ei käytetä, eikä Raamatun ennakkotuntemus ole tarpeen. On myös mahdollista muuttaa mielipidettään, jos kristinusko alkaa tuntua varteenotettavalta vaihtoehdolta.

A = Ateria, avoimuus, toinen toisista välittäminen

Ilta alkaa aterialla, jonka aikana tutustutaan omaan ryhmään, vaihdetaan kuulumisia ja rentoudutaan pitkän päivän päätteeksi. Luennon päätyttyä on kahvi- ja teetarjoilu ja mahdollisuus keskustella illan aiheesta tai sinua askarruttavista kysymyksistä.

Kysy lisää ja ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon puh. 8819300 tai 044 0885 312 (Elvi Virkkala) tai sähköpostilla **@** 7.1.2014 mennessä ja ilmoita samalla erityisruokavaliostakin.