Pyhä Yksinkertaisuus -festarit

Pyhä Yksinkertaisuus on päiväfestari, joka perustuu musiikin akustisuudelle. Laadukkaat esiintyjät soittavat ja laulavat yleisölle, mutta poikkeuksellisesti korvatulpat voi jättää kotiin ja vain nauttia musiikin kuuntelusta. Festarit pidetään elo-syyskuussa Lappajärvellä.

Pyhä Yksinkertaisuus -festarit kokoavat nuoria, nuoria aikuisia ja jo vanhempaakin väkeä yhteen kuntelemaan huippugospelia Suomen kirkkaimmilta gospelartisteilta.

Tapatumapaikka on Kyrönniemen leirikeskus, jonka omistaa Lappajärven seurakunta.

Tapahtumaan tehdään vuosittain reissu Toholammin seurakunnasta.

Festareiden lisäksi ohjelmassa on Telttamessu, jonka nimi tulee siitä, että festarit pidetään suuressa teltassa, Kyrönniemen nurmialueella.

RETKEN MAKSUT

Retki maksaa lipun hinnan + 5€ matkamaksua kuskilla, menimme sitten pikkubussilla tai henkilöautoilla.

ILMOITTAUTUMINEN (3 tapaa)

1) Ilmoittautuminen Vintillä olevaan listaan

2) Tekstiviestillä Janille (044-7697172). Viestiin: "Pyhä Yksinkertaisuus", [nimi] ja [allergiat]

3) Sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta

SEURAAVAT FESTARIT

La 23.8. klo 15 alkaen

Matkaan lähdetään 13.30 Vanhan pappilan pihasta.

TAPAHTUMAN FACEBOOK-sivut