Kysymyksiä ja vastauksia

Usein meillä on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Silloin tuntuu siltä, että aivan kuin suunta olisi hukassa. Toivottavasti yhdessä löydämme vastauksia kysymyksiin ja elämälle hyvän suunnan.

Meillä jokaisella on mielessämme kysymyksiä, joihin haluaisimme saada vastauksia.

Nuo kysymykset voivat olla suoranaisia estekiviä Jumalaan uskomiselle tai seurakunnassa käymiselle. Kysymykset saattavat vaivata, painaa tai jopa vainota meitä. Kysymystaakan kanssa eläminen ei ole helppoa. Tämän lisäksi maailmassamme pyörii mielenkiintoisia aiheita, jotka koskettavat kirkkoa ja uskoa. Aiheet voivat olla tulikuumia tai täysin vaiettuja, mutta todellisia ne ovat jokatapauksessa.

Jotta osaisimme puhua ajankohtaisista ja teitä koskettavista asioista, olisi mahtavaa, jos saisimme kuulla ne kiinnostavimmat kysymykset sekä teemat teiltä itseltänne. Ajatuksenne on meille tärkeitä.

Tällä sivulla sinulla on mahdollisuus jättää kysymyksiä käsiteltäviksi Sykeilloissa. Kysymys lähetetään anonyymina alla olevaa lomaketta käyttämällä. Yritämme vastata niihin mahdollisimman hyvin syksyn aikana.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Kysymyksiä ja aiheita Sykeiltoihin
Kysymys/aihe 1
Voit kirjoittaa joko suoran kysymyksen tai vain aihe-ehdotuksia Sykeilloissa käsiteltäväksi.
Kysymys/aihe 2
Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Kaikki aiheet ovat sallittuja!
Kysymys/aihe 3
Sinun kysymyksesi ja ajatuksesi on meille kultaakin kalliimpi!