Diakoniatyön joulukassikeräys

Joulukassikeräys tekee auttamisesta helppoa - joku saa apua ja lahjoittaja hyvän mielen.

Diakoniatyön joulukassikeräys - Toholammin seurakunta

Ilahduta helposti lähimmäisesi joulua ja lahjoita kauppareissun yhteydessä yksi tai useampi tuote joulukassikeräykseeen ja jätä se keräyspisteeseen kaupalle.

Ensimmäisen adventin alla perjantaina, 29. marraskuuta klo 11-18, Toholammin kaupoissa tehdään hyvää yhdessä. Keräyspisteet sijaitsevat sekä Toholammin S-Marketilla että K-Market Lampintorilla. Lahjoitettavia tuotteita ovat keräyspisteillä vastaanottamassa seurakunnan vapaaehtoistyöntekijät.

Joulukassit jaetaan joulun alla niitä tarvitseville. Kannattaakin olla hyvissä ajoin Anniinaan yhteydessä, jos tuntee jonkun, jolle kyseinen kassi tulisi tarpeeseen.

HUOM! Emme voi ottaa vastaan tuoretuotteita emmekä kylmäsäilytystä vaativia tuotteita.

LAHJOITTAA VOIT ESIMERKIKSI:

- kuivatuotteita; jauhoja, sokeria, suolaa, ryynejä, pastaa, riisiä, hapankorppuja, näkkileipää, erilaisia makeita ja suolaisia säilykkeitä, ruokaöljyä, keksejä, korppuja

- kahvia, teetä, glögiä, kaakaota, mehua

- hygieniatuotteita; saippuaa, shampoita, hammasharjoja, hammastahnaa, vessapaperia, talouspaperia, vaippoja koossa 5-6

- leivinpaperia, suodatinpusseja, kinkkupusseja, tiskiainetta, pyykinpesuainetta ja muuta kotiin tarpeellista

- herkkujakin saa olla; suklaata ja karkkia. Voit halutessasi myös ilahduttaa pienellä joululahjalla

Sydämenlämpöinen kiitos! ♥