Diakoniatyön joulupaketit

Lahja, jolla on todellista merkitystä.

Diakoniatyön joulupaketit - Toholammin seurakunta

Haluaisitko tänä jouluna antaa joululahjan, joka varmasti tulee tarpeeseen eikä jää pölyttymään kaapin perälle? Haluaisitko antaa omastasi jollekin lähimmäisellesi, mutta et oikein tiedä, miten voisit auttaa tai kenelle lahjaa antaisit? Nyt on mahdollisuus toimia!

Keräämme Toholammin ja Lestijärven alueilla joulupaketteja, joilla autetaan ja ilahdutetaan heitä, joilla on elämässä hankalampi vaihe menossa. Joulupakettien sisällöt yhdistämällä saadaan koottua iso joulukassi, jonka avulla joulukassin saajan joulunaika voi onnistua paremmin. Voit valita mieleisesi lahjanpussin tai pusseja, joita tuot keräykseen. Jos haluat lisätä pakettiin vielä jotain muuta pientä, voit sen tehdä. Älä kuitenkaan lisää elintarvikkeita, jotka vaativat kylmäsäilytystä tms. hankalasti säilyvää.

PAKETTIEN TOIMITTAMINEN
Toholammin vanha pappila, ulkoeteinen
Ma 3.12 - Ke 5.12 & Pe 7.12 klo 9.00-18.00

Lestijärven seurakuntakoti, tuulikaappi
Ti 4.12 klo 14.30-17.00

PAKETTIEN VARAUS 2018 - KLIKKAA LINKKIÄ

PAKETTIEN SISÄLLÖT
PERUSPAKETTI (15kpl)
Makaronia, suolainen ja makea säilyke, puurohiutaleita, kahvia tai teetä, liha- tai kasvisliemikuutio ja näkkileipää.
PUHTAUSPAKETTI (15kpl)
Hammastahna, hammasharja, vessapaperia, shampoo, saippua, talouspaperia ja pyykinpesuainetta.
JOULUPAKETTI (15kpl)
Puuroriisiä, pipareita, joulumakeisia, glögiä ja kynttilä. Voit halutessasi lisätä pussiin myös jonkin jouluyllätyksen.

TOIMINTAOHJE
1) Varaa linkissä itsellesi paketti tai paketit, jotka haluat tuoda.
2) Käy kaupassa ostamassa pakettien tuotteet.
3) Tuo paketit muovipusseissa Toholammille tai Lestijärvelle.
4) Ole hyvällä mielellä, sillä sinun lahjasi tuo joulun jonnekin taloon.

Lahjat tullaan jakamaan keskiviikkona 12.12 seurakuntamme alueella diakoniatyön kautta niitä tarvitseville. Seurakunnan nuorisotyössä nuoret kokoavat isot lahjakassit diakoniatyön toimitettaviksi. Nyt voit siis ilahduttaa lähimmäisesi joulua aidosti ja todellisesti.

Kiitos. ♥