Varhaisnuorisotyö

Tämä sivu on tarkoitettu varhaisnuorille eli suunnilleen alakouluikäisille. Täältä löytyy olennaista infoa kerhoista, donkkisilloista ynnä muusta mukavasta! Tervetuloa mukaan!!

Kerhot:

Tervetuloa mukaan Luoviskerhoon! Luoviskerhossa pääsee askartelemaan, leikkimään, leipomaan, pelailemaan sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa! Kerhoa pitävät nuoret.

Luoviskerho alkaa syyskuun ensimmäisenä päivänä tiistaina kello 17:00. Ilmoittaudu Luoviskerhoon elokuun loppuun mennessä Emilialle 050-528 8863 / **@**

Meidän Vintti:

Meidän Vintti on 4-6-luokkalaisten Vintin avoimet ovet! Tervetuloa koulun jälkeen viettämään aikaa, pelailemaan, tekemään läksyjä sekä puuhailemaan. Pieni muotoinen hartaus on kello 16:00.

Meidän Vintti on 4-6-luokkalaisille auki joka toinen tiistai klo 14:00-17:00. Syyskuussa: 8.9 sekä 22.9 ja Lokakuussa: 6.10 ja 27.10

Donkkis

Syksy 2020 Donkkisillat Toholammin seurakuntakodilla:

ma 7. syyskuta klo 18-20 - Jeesus rakastaa lapsia

ma 5. lokakuuta klo 18-20 - Naamanin palvelustyttö

ma 9. marraskuuta klo 18-20 - Jairuksen tytär

ma 14. joulukuuta klo 18-20 - Joulun lapsi

Mikä ihme on Donkkis?

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on tekemistä ja kokemista kaikenikäisille lapsille! Donkkisiltoja toteuttaa nuorista ja aikuisista koostuva vapaaehtoisten porukka. Kaikki innokkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Jos haluat mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään Donkkista, ota yhteyttä Emiliaan tai Leilaan. Donkkisillat järjestetään yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa.

Mistä asioista Donkkis rakentuu?

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelut.

2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.

3. Loppuohjelmassa lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Leirit:

Retket:

10-synttärit: On ihanaa olla täyskymppi!

Toholammin seurakunta juhlii vuosittain 10-vuotiaita yhteisillä synttäreillä! Tiedossa on hauskaa ohjelmaa, yhdessä oloa sekä tietenkin herkkuja!

Syksyn 2020 10-synttärit ovat 18.syyskuuta kello 17-18! Mikäli täytät tänä vuonna 10-vuotta, ilmoittaudu Emilialle 14.9 mennessä. Jokaiselle lähetetään kotiin kutsukirje myös erikseen.