Kuorot ja musiikkiryhmät

Seurakunnassa toimii tällä hetkellä 9 erilaista kuoroa ja musiikkiryhmää. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin.

Musiikkiryhmät esiintyvät pääsääntöisesti jumalanpalveluksissa, erityisesti juhlapyhinä. Lisäksi on esiintymisiä myös muissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä esimerkiksi laitoksissa.

Yhdessä musisointi voimaannuttaa niin henkisesti, sosiaalisesti kuin fyysisestikin!

Toholammin kuorojen ja Puhallinorkesterin joulukonsertti 2012

Kuva: Matti Honkanen

Elonjyvä 2015 festivaaleilla

KIRKKOKUORO

Kirkkokuoro on neliääninen aikuisten sekakuoro (toiminnasta kiinnostuneet nuoret ovat myös tervetulleita). Kuoro harjoittelee Toholammin Vanhassa pappilassa torstaisin klo 19–20.30.

LAULUYHTYE CAPPELLA

Lauluyhtye Cappella on neliääninen aikuisten lauluryhmä (toiminnasta kiinnostuneet nuoret ovat myös tervetulleita). Cappellan harjoitukset ovat Sykäräisen kappelissa perjantaisin klo 19–20.30 noin kaksi kertaa kuukaudessa.

ILONJYVÄ

Ilonjyvä on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille laulamista ja musisoimista rakastaville lapsille (myös eskarilaisille). Kuoro harjoittelee torstaisin klo 15.15 - 16 Toholammin Vanhassa pappilassa.

ILONPISARA

Ilonpisara on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille laulamista rakastaville lapsille (myös eskarilaisille). Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 10:50-11:20 Lestijärven koululla.

ELONJYVÄ

Elonjyvä-kuoro on kaikille eläkeläisille tarkoitettu hyväntuulinen kuoro, johon ei tarvita aikaisempaa kuorokokemusta. Kuoro harjoittelee joka toinen perjantai klo 9:30-10:30 Toholammin Vanhassa pappilassa.

LUMINA

Lumina on kuoro ruuhkavuosia eläville naisille. Lumina haluaa heijastaa Jumalasta lähtevää valoa musiikin kautta. Lumina harjoittelee epäsäännöllisesti Toholammin alueella.

Lisätietoja: Mari Peltokangas, p. 0409137962 / **@**

NUORTEN BÄNDI

Nuorten bändi harjoittelee projektiluonteisesti seurakunnan bändikämpässä, Toholammin nuorten tilojen päädyssä.

Lisätietoja: Jani Heinineva, p. 0447697172 / **@**

RUNOMIES

Runomies on nuorten aikuisten laulu- ja soitinyhtye, ja se harjoittelee projektiluonteisesti Toholammin alueella.

Lisätietoja: Jari Hopeavuori, p. 0442016665 / **@**

MATKAMIEHET

Matkamiehet on miesten laulu- ja soitinryhmä, ja se harjoittelee epäsäännöllisesti 2–3 viikon välein Toholammin alueella.

Lisätietoja: Ari Peltola, p. 0408460997 / **@**