Kuorot ja musiikkiryhmät

Seurakunnassa toimii kahdeksan erilaista kuoroa ja musiikkiryhmää. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin.

Musiikkiryhmät esiintyvät pääsääntöisesti jumalanpalveluksissa, erityisesti juhlapyhinä. Lisäksi on esiintymisiä myös muissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä esimerkiksi laitoksissa.

Yhdessä musisointi voimaannuttaa niin henkisesti, sosiaalisesti kuin fyysisestikin!

Toholammin kuorojen ja Puhallinorkesterin joulukonsertti 2012

Kuva: Matti Honkanen

Elonjyvä 2015 festivaaleilla

KIRKKOKUORO

Kirkkokuoro jatkaa toimintaansa. Mukaan mahtuu niin vanhat kuin uudetkin kuorolaiset. Tule avoimin mielin mukaan laulamaan!

Kuoro harjoittelee tortaisin klo 19-20.30 Toholammin Vanhassa pappilassa.

NUORTENKUORO

Seurakunnassa aloittaa uutena lauluryhmänä nuortenkuoro. Tule mukaan laulamaan ja soittamaan. Kuoro harjoittelee Vanhassa Pappilassa torstaisin klo 18-19. Tule ja ota mukaan kaverisikin!

Lisätietoja: Kanttori, p.0440819326

ILONJYVÄ

Ilonjyvä on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille laulamista ja musisoimista rakastaville lapsille, myös eskarilaisille. Kuorossa lapsi pääsee osallistumaan muiden kanssa tasavertaisesti ja kokemaan laulamisen iloa. Syksyn tai kevään aikana järjestetään luultavasti kuoropäivä Hongistossa ja keväällä 2020 luvassa on huvipuistoretki.

Olitpa kokenut konkari tai uusi tulokas, olet tervetullut mukaan - tuo kaverisikin!

Kuoro harjoittelee keskiviikkosiin klo 17 - 18 Toholammin Vanhassa pappilassa.

​​​​​​

ELONJYVÄ

Elonjyvä on voimaannuttava, kaikille eläkeläisille tarkoitettu hyväntuulinen kuoro, johon ei tarvita aikaisempaa kuorokokemusta. Kuoro harjoittelee noin joka toinen perjantai klo 9:30-10:30 Toholammin Vanhassa pappilassa. Alkaen 13.9.

LUMINA

Lumina on kuoro ruuhkavuosia eläville naisille. Lumina haluaa heijastaa Jumalasta lähtevää valoa musiikin kautta. Lumina harjoittelee epäsäännöllisesti Toholammin alueella.

Lisätietoja: Mari Peltokangas, p. 0409137962 / **@**

NUORTEN BÄNDI

Nuorten bändi harjoittelee projektiluonteisesti seurakunnan bändikämpässä, Toholammin nuorten tilojen päädyssä.

Lisätietoja: nuorisotyöntekijä Eevi Kiimamaa, 0505288863

RUNOMIES

Runomies on nuorten aikuisten laulu- ja soitinyhtye, ja se harjoittelee projektiluonteisesti Toholammin alueella.

Lisätietoja: Jari Hopeavuori, p. 0442016665 / **@**

MATKAMIEHET

Matkamiehet on miesten laulu- ja soitinryhmä, ja se harjoittelee epäsäännöllisesti 2–3 viikon välein Toholammin alueella.

Lisätietoja: Ari Peltola, p. 0408460997 / **@**