Perhekerhot

Perhekerhoissa tavataan toisia aikuisia ja lapsia. Kahvikupin äärellä aikuisten on mukava vaihtaa kuulumisia ja lapset saavat leikkiä toisten lasten kanssa kanssa. Kesäajan perhekerhot ovat tauolla.

TOHOLAMPI

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin päiväkerhotiloissa klo 10-12.

Kerran kuussa perhekerhossa on mahdollisuus ruokailuun. Ruokailu on joka kuukauden toisella viikolla (19.4.2017) perhekerhon jälkeen seurakuntakodilla, hintaan 5e/perhe.

LESTIJÄRVI

Perhekerho kokoontuu tiistaisin seurakuntakodila klo 10.00-11.30.

Kerran kuussa perhekerhossa on mahdollisuus ruokailuun. Ruokailu on joka kuukauden toisella viikolla (18.4.2017) perhekerhon jälkeen seurakuntakodilla, hintaan 5e/perhe.

Perhekerhot ovat tarkoitettu kaikille lapsiperheille, mukaan saavat tulla äidit, isät ja/tai isovanhemmat yhdessä lasten kanssa. Perhekerhossa saa keskustella, hiljentyä tai vaan olla, jos siltä tuntuu.

Tule jakamaan arjen asioita kahvikupin ääreen.

Lisätietoja Kati Peltokangas 044-0819317

Leila Lehtonen-Jukantupa 044-0819325