Nuorisotyö

Kappas! Silmäsi ovat osuneet Toholammin seurakunnan nuorisotyön sivulle. Tänne on koottu yhteystiedot ja pysyvät tiedot perustoiminnasta. Toivottavasti löydät mieleistäsi infoa täältä!

Millä ajatuksella teen työtä nuorten kanssa?

Haluamme Toholammin seurakunnan nuorisotyössä tarjota jokaiselle nuorelle paikan olla sellainen kuin on - Jumalan suuri ihme.

Toivomme, että voisimme tuoda näkyväksi Jumalan suurta suunnitelmaa nuorten maailmaan, opettaa kristillisen uskon perusasioita ymmärrettävästi sekä keskustella avoimesti nuorten kanssa heidän mieltään painavista asioista. Haluamme olla nuorten tukena jokaisena hetkenä - rakastaa ja tarjota turvapaikkaa arjen haasteiden keskellä.

Uskomme, että Jumala rakastaa meitä jokaista - nuorta ja vanhaa - niin paljon, ettei Hän halua yhdenkään meistä joutuvan hukkaan vaan saavan ikuisen elämän Hänen luonaan.

Nuorten kanssa aiomme tehdä kaikkemme rakkauden eteen ja aiomme antaa kaikkemme hyvyyteen!

Vielä täällä on meitä!

Nuorisotyön viikkotoiminta

Merkinnät: 7-9 vuosiluokat, L lukiolaiset&amikset ja NA nuoret aikuiset

​MAANANTAI

• Ei toimintaa Vintillä. Janin saa kiinni WhatsAppista, Snapchatista ja ihan puhelimella.

​TIISTAI

• Sporttis Sykäräisen koululla klo 19.00-20.30. (7, 8, 9, L & NA)
  • Mopotalli auki klo 16.00-20.00. (7, 8, 9 & L)

KESKIVIIKKO

• Huoltoaseman kahvio Kuusiston koulun kirjavarastolla klo 11.30-12.15. (7, 8, 9 & L)
  • Huoltoaseman hartaus Kuusiston koulun kirjavarastossa klo 13.06-13.16 (7, 8, 9 & L)
  • Relax-iltapäivä Vintillä klo 14.00-17.00. (7, 8, 9, L & NA)
  • Sykebible -nuortenryhmä klo 17.00-18.00. (7, 8, 9 & L)

​TORSTAI

• Koulupäivystys Lestin koululla klo 10.30-12.00. (7, 8 & 9)
  • Nuortenilta Lestin seurakuntakodilla klo 18.00-21.00. Seiskoista ylöspäin kaikki nuoret tervetulleita. Hartaus klo 19.00 ja sen jälkeen iltapala. (7, 8, 9, L & A)

​PERJANTAI

• Relax -iltapäivä Vintillä klo 13.00-17.00 (7, 8, 9, L & NA)
  • Musailua erikseen sovitusti Vintillä klo 18.00-19.00 (7, 8, 9 & L)
  • Nuortenilta Vintillä klo 19.00-24.00. Hartaus klo 20.15 ja sen jälkeen iltapala. (7, 8, 9. L & NA)

LAUANTAI

• Mopotalli auki klo 14.00-18.00. (7, 8, 9, & L)
  • Runkoillat rippikoulun käyneille nuorille Vintillä klo 19.00-24.00 noin joka toinen viikko. Vanhempien nuorten oma ilta, jossa yhdessäoloa ja rentoutumista. (9, L & NA)

SUNNUNTAI

• Jumalanpalvelukset Toholammin kirkossa klo 10.00 ja Lestijärven kirkossa klo 12.30. (7, 8, 9, L & NA)
  • Sykeillat sunnuntaisin klo 18.00 Toholammin seurakuntakodilla. (7, 8, 9, L & NA)

MUUTA

• Isoskoulutukset erikseen sovittuina perjantaina klo 17.00 Vintillä. (9, L & NA).
  • KIPINÄ-ryhmän kokoukset erikseen sovittuina perjantaina klo 18.00 Vintillä. (7, 8, 9, L & NA)
  • Sauna- ja nuotioiltoja sovitaan yhdessä.
  • Yö-Vinttejä 1-2 kappaletta lukukaudessa. Isoskoulutustiimi järjestää.

NUORISOTYÖ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Nuorisotyönohjaaja Janin saa kiinni kätevimmin WhatsAppista.

Janin löytää WhatsAppista: 044 769 7172

Laita viestin perään nimesi, jos et ole ennemmin viestiä lähettänyt. Näin on helpompi tallettaa numeroita. WhatsAppissa toimii myös erilaisten toimintojen ja tapahtumien ympärille kootut ryhmät.

SNAPCHAT

SnapChatissa eli "snäpissä" pystyy seuraamaan Janin päiviä sekä laittamaan viestiä. Snäpissä pikaista tiedottamista ja muuta fiilistelyä luvassa.

Janin löytää Snapchatista: vinttijalesti

Snäpäta saa ihan rohkeasti!

Toholammin seurakunnan nuorisotyön tiedottaminen tapahtuu pääasiassa Janin oman Instagram-tilin kautta. Viikkotiedotteet ja muuta tapahtumamainosta ilmestyy tasaisen tappavin väliajoin Instan ihmeelliseen maailmaan.

Janin löytää Instagramista: janiheinineva

Kuka tahansa voi ja saa seurata siellä, mitä tapahtuu!

Vintin ja Lestin nuoret -ryhmässä...

Jaetaan tietoa ja muistoja nuorisotyön tapahtumista, tulevista ja menneistä. Facebook-ryhmä on hiljentynyt muiden kanavien vallatessa alaa, mutta kyllä sinnekin tietoa tulee.

Ryhmän löydät myös tämän osoitelinkin avulla: http://www.facebook.com/groups/vintinnuoret/

Sukella Facebookiin ja klikkaa itsesi ryhmään! Siten pysyt ajantasalla!

NUORISOTYÖ KYSYMYSPALSTA

Nuorisotyöllä on olemassa oma kysymysseinä, jossa voi kysyä kaikkea aina kristinuskon vaikeista asioista työntekijän harrastuksiin. Vastailemassa on Jani Heinineva. Palstalle pääset klikkaamalla alla olevaa sinistä tekstiä.

KYSYMYS-VASTAUS -palsta

NUORISOTYÖNOHJAAJAN YHTEYSTIEDOT