Yhteyden Ilta

Yhteyden Ilta 2018 - Valo voittaa

Mainos: Jani Heinineva

Paljon on kuultu vain kauniita sanoja, kuinka jokaisen kristityn tulisi rakastaa toisiaan ja huolehtia lähimmäisistä. Puhuminen ei vielä ole sitä, mitä haetaan, vaan on aika muuttaa sanat teoiksi. Tätä varten Toholammin seurakuntanuoret ovat rakentaneet kaikkia kristittyjä yhteen kutsuvan hyväntekeväisyyskonsertin.

Yhteyden Ilta – Valo voittaa –konsertti haluaa koota hyvin erilaisia ihmisiä yhteen tutustumaan toisiinsa ja muuttamaan rakkauden sanoja rakkauden teoiksi. Jumalan rakkaus on jokaista ihmistä kohtaan sama ja meidät on sen rakkauden voimalla lähetetty maailmaan rakastamaan ja välittämään.

Maailmassa tapahtuu paljon pahoja ja ikäviä asioita, jotka särkevät sydämiä, nujertavat ihmisiä ja luovat synkkiä pilviä elämän taivaalle. Meidän kaikkien tehtävä on olla poistamassa taakkoja, kantamassa kuormia ja puhaltamassa pois pinttyneitä pilviä toisten elämässä. Meidän jokaisen on oltava niitä toivon tuojia heille, joilla on elämässä vaikeaa.

Jokainen kristitty tunnustuskunnasta riippumatta on kutsuttu tähän rakastamisen tehtävään siksi, koska Jumala on meitä jokaista rakastanut ensin. Nyt on meidän aika välittää sitä rakkautta eteenpäin. Se oli Jeesuksen toive ja pyyntö aikansa ihmisille ja Raamatun sivujen kautta myös meille.

"Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne."

Yhteyden Ilta – Valo voittaa -konsertti haluaa rohkeasti olla toteuttamassa tätä Jeesuksen pyyntöä.

Voisiko tämä olla kristittyjen yhteinen askel oikeaan suuntaan?

Tulisitko Sinäkin mukaan juhlimaan valon voittoa?

Seuraava Yhteyden ilta

Teema: Yhteyden ilta - Valo voittaa

Päivämäärä:  Pe 19.1.2018

Aika: klo 19.00 alkaen

Paikka: Toholammin seurakuntakoti, Lampintie 7 69300 Toholampi

Esiintyjät: Park7, Sampsa Simpanen, Annika Lintinen sekä paikallisia nuoria puhumassa.

Älä hyvä ihminen missaa tätä konserttia!