Syketyö

"Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen." (Hes.36:26)

Kaipaatko uutta sykettä hengelliseen elämääsi? Haluatko vahvistua ja kasvaa uskossa? Etsitkö omaa paikkaasi?

Tule mukaan Sykkeeseen!

Tervetuloa!

Oletko 0-100 -vuotias Toholammilla tai lähistöllä asuva ja haluaisit löytää sen oman paikkasi seurakunnasta? Oletpa sitten lapsi, nuori, sinkku tai perheellinen, opiskelija, työssäkäyvä, työtön tai eläkeläinen, olet tervetullut Syke-toimintaan!

Syke on suunnattu kaikille, jotka haluavat kokoontua yhteen pohtimaan kristittynä elämistä, nauttia toisten ihmisten seurasta sekä kasvaa uskossa askel askeleelta. Syketoimintaan kutsutaan erityisesti heitä, jotka eivät ole löytäneet vielä paikkansa seurakunnan toiminnasta. Haluamme tarjota jokaiselle paikan olla mukana.

Syke on koko perheen juttu! Tarjolla on sukupolvet yhdistävää toimintaa sekä eri-ikäisille luotua omaa juttua. Syketyöstä löytyy myös paikka heille, jotka ovat innostuneet kehittämään toimintaa eteenpäin. Pallo on heitetty teille! Ideoikaa vapaasti, mitä Syketoiminta voikaan vielä olla!

Syketoiminta

Syketoiminta on nosteessa ja innostusta on havaittavissa. Tähän alle listataan Syketoiminta, jota on tarjolla tällä hetkellä.

• Sykeillat on paikka oppia tuntemaan Jumalaa paremmin sekä rakentaa ja syventää suhteita toisiin ihmisiin. Tervetuloa!
  • SykeClub on kerhoformaatti varhaisnuorille. Kerhot kokoontuvat kouluilla ja Vintillä. Seurakuntaan kasvaminen alkaa jo lapsesta lähtien. Mikä olisikaan hienompi paikka aloittaa kuin uusi SykeClub!
  • SykeKids -leiri kokoaa yhteen leiritunnelmaan alakouluikäisiä lapsia niin Lampilta kuin Lestiltäkin. SykeKids on lasten oma leiri, jossa opitaan tuntemaan toisia lapsia ja Jumalaa paremmin. SykeKids -leirit ovat vuoden huippukohtia. Tule mukaan!
  • SykeBible -nuortenraamis tuo Raamattua nuorten elämään. Uusi nuortenraamis haastaa nuoria tutustumaan Raamattuun ja sen sanomaan ihmetellen, kysellen ja yhdessä pohtien. Rennolla otteella toteutettavassa SykeBible -nuortenraamiksessa jokaisen ajatus on tärkeä. Yhdessä pohtien voimme oivaltaa jotain suurta. Toiminta suunnattu rippikoulun käyneille nuorille ja isosille. SykeBible -nuortenraamis kokoontuu Vintille (+Skypen välityksellä) torstaisin klo 19-20. Ryhmää organisoi nuorisotyönohjaaja Jani Heinineva.

Linkkien tiedot päivittyvät heti, kun aikataulut saadaan lyötyä lukkoon.

Kaipaatko esirukousta?

Esirukous -sivusto. Vieraile rohkeasti esirukoussivulla jättämässä rukouspyyntösi.

Hetken irtiotto arjesta mielessä?

Toholammin seurakunnan Facebook-sivulle päivittyy hartaustekstejä ja -kuvia ennalta määräämättömällä tahdilla. Ota hetki arjesta, vaikka tauko töistä ja hiljenny kuvien ja tekstien äärelle.

Hartauskuvat

Työntekijät