Syketyö

"Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen." (Hes.36:26)

Syketoimintaa - Klikkaa kuvaa

Tervetuloa!

Oletko 0-100 -vuotias Toholammilla tai lähistöllä asuva ja haluaisit löytää sen oman paikkasi seurakunnasta? Oletpa sitten lapsi, nuori, sinkku tai perheellinen, opiskelija, työssäkäyvä, työtön tai eläkeläinen, olet tervetullut Syke-toimintaan!

Syke on suunnattu kaikille, jotka haluavat kokoontua yhteen pohtimaan kristittynä elämistä, nauttia toisten ihmisten seurasta sekä kasvaa uskossa askel askeleelta. Syketoimintaan kutsutaan erityisesti heitä, jotka eivät ole löytäneet vielä paikkansa seurakunnan toiminnasta. Haluamme tarjota jokaiselle paikan olla mukana.

Syke on koko perheen juttu! Tarjolla on sukupolvet yhdistävää toimintaa sekä eri-ikäisille luotua omaa juttua. Syketyöstä löytyy myös paikka heille, jotka ovat innostuneet kehittämään toimintaa eteenpäin. Pallo on heitetty teille! Ideoikaa vapaasti, mitä Syketoiminta voikaan vielä olla!

TOIMINTAA

Syketoiminta on vakiinnuttanut paikkansa Toholammin seurakunnassa ja uusia ideoita heitellään kehiin jatkuvasti.

• Sykeillat on paikka oppia tuntemaan Jumalaa paremmin sekä rakentaa ja syventää suhteita toisiin ihmisiin. Tervetuloa!
  • ArkiSyke on lyhyt musiikkipitoinen hartaushetki keskellä viikkoa. Kestoltaan lyhyt (n. 30min) ArkiSyke sopii erityisen hyvin kiireisille ihmisille, joilla kalenteri on viritetty huippuunsa. ArkiSyke on hengähdystauko ja keidas keskellä arkea.
  • SykeBible tuo Raamattua ja rukousta nuorten elämään. Nuortenryhmä haastaa nuoria tutustumaan Raamattuun ja sen sanomaan ihmetellen, kysellen ja yhdessä pohtien. Rennolla otteella toteutettavassa SykeBiblessä jokaisen ajatus on tärkeä. Yhdessä pohtien voimme oivaltaa jotain suurta. Toiminta suunnattu rippikoulun käyneille nuorille ja isosille.

Kaipaatko esirukousta?

Esirukous -sivusto. Vieraile rohkeasti esirukoussivulla jättämässä rukouspyyntösi.

VASTUUOHJAAJA

Jani Heinineva