Kirkolliset

JUMALANPALVELUKSET

Su 30.6. klo 10 Messu Toholammin kirkossa, Harju.

Su 30.6. klo 12.30 Messu Lestijärven kirkossa, Harju.

Tulossa: su 7.7. klo 10 Lestijärven kotiseutupäivien päätösjumalanpalvelus ja 50 vuotta sitten ripille päässeiden juhlajumalanpalvelus museolla tai sateen sattuessa Lestijärven kirkossa, Leppänen, Koskela. Jp:n jälkeen kirkkokahvit ja yhteiset muistelot sekä valokuvaus museoalueella. Pitäjäpäivän ohjelma jatkuu museoalueella.

Su 7.7. klo 18 Leirikirkko Hongistossa, Leppänen, Koskela, Heinineva.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Ke 26.6. klo 19 Kesäillan hartaus Toholammin kirkossa, puhe Aili Myllykoski, Aino-Maria Koskela.

Ke 3.7. klo 10 Pärekattotalkoot Lestijärven Kirkkosaaressa. Tule mukaan uusimaan vanhan hiljentymiskappelin pärekattoa n. 10 m2:n alalta. Kokoontuminen Parannan uimarantaan, josta venekuljetus. Mukaan työvälineitä. Seurakunta tarjoaa kaffia/nisua ja välillä paistetaan makkaraa. Omilla veneillä voi tulla suoraan Kirkkosaareen. Lisätietoja Timo Lappi, p. 040 743 3710.

Ke 3.7. klo 19 Suvilinnun lauluilta Lampin suojalla, Mari Peltokangas ja Syke-bändi, puhe Jani Heinineva, juonto Antti Koskela.

Su 7.7. klo 18 Seurat ry:llä, Tapani Kirsilä.

Ma 8.7. klo 18.30 Lähetysilta Vanhan pappilan puistossa, sateen sattuessa Toholammin srk-kodilla. Tule tapamaan nimikkolähettäjämme Satu ja Jorma Arkkilaa ja kuulemaan lähetyskuulumisia Keniasta. Klo 18 alkaen kahvia, mehua ja lättyjä. Tervetuloa kesäillan tapahtumaan toivottavat lähetystyön vastuuryhmä, lähetyssihteeri ja khra

PÄIVÄKERHOTYÖ

Perheiden retkipäivä Hongistossa ti 2.7. klo 16-19. Luontopolku, n. 1 km, kulkee poluilla ja pitkospuilla. Sen kiertämisen jälkeen maistuvat herkulliset letut ja mehu. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä esim. makkaroita nuotiolla paistettavaksi.

DIAKONIATYÖ

Ma 1.7. klo 10.30 Ruoka-apujakelu srk-kodilla. Oma kassi mukaan.

Diakoniatyöntekijä Anniina Lintilä aloittaa työt 1.7., puh. 044 081 9314. Diakoniatoimiston aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin. Diakoniatoimisto sijaitsee vanhassa pappilassa. Käynti kunnanviraston puoleisesta päädystä.

MUUT

La 6.7. klo 9 linja-auto (ilmoittautuneille) Toholammin torilta Nivalan Herättäjäjuhlille. Paikkoja voi vielä tiedustella Sisko Sundbäck p. 040 5452 690.

Yhteystiedot:

Kirkkoherra Jorma Harju, p. 040 753 5006, s-posti:  **@**

Kappalainen Osmo Leppänen, p. 044 081 9313, s-posti: **@**

Kesäkanttori Aino-Maria Koskela p. 044 081 9326.

Toimituksiin liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä papistoon tai varata toimituksia kirkkoherranviraston kautta.

Kirkkoherranvirasto avoinna  ma-ti ja pe klo 9-12, p. 06 881 9300. Lestijärven toimipiste avoinna tarvittaessa. Muina aikoina palvellaan myös silloin kun olemme paikalla.

Työntekijöiden henkilökohtaiset työnumerot löydät yhteystiedoista ja sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi