Kirkolliset

JUMALANPALVELUKSET

Pe 27.3. klo 9 Hartaushetki Toholammin kirkosta. Leppänen, Rautiola. Pinja ja Saana Saukko.

Su 29.3. klo 10 Jumalanpalvelus Toholammin kirkosta, Harju, Koskela. Musiikkia Koskelan lapset.

Ke 1.4. klo 18 Hartaushetki Toholammin kirkosta, Harju, Rautiola.

Pe 3.4. klo 9 Hartaushetki Toholammin kirkossa, Lintilä, Rautiola.

Jumalanpalvelus sekä hartaushetket ovat katseltavissa VAIN nettikirkon kautta, linkki löytyy seurakunnan nettisivujen etusivulta. Kamerat on suunnattu niin, että näkyvyys kirkosta paranee.

Sunnuntaina jumalanpalveluksen jälkeen Toholammin kirkon ovet ovat avoinna kahden tunnin ajan itsenäistä hiljentymistä varten.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Kaikki työntekijät ovat tavoitettavissa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Haluaisimme rohkaista myös sinua auttamaan ihmisiä lähelläsi. Tarvitsisiko joku iäkäs naapurisi tai tuttavasi esim. kauppa-apua? Tai jos sinä itse olet avun tarpeessa, niin voit soittaa tai jättää viestin Anniinalle p. 044 0819 314.

DIAKONIATYÖ

Ma 30.3. klo 10-11 Hävikkiruuanjako srk-kodilla. Uudessa tilanteessa kun olemme koronaviruksen vuoksi, suunnitelmana on tulevina viikkoina välttää se, että hakijat olisivat kaikki yhtä aikaa pienessä tilassa. Siksi pakkaamme tuotteet valmiiksi kasseihin noudettaviksi ovelta. Jos tunnet olevasi vähänkään sairaana, älä tule paikalle. Tarvittaessa ota yhteyttä Anniinaan p. 044 0819 314. Muissakin asioissa diakoniatyöntekijä on tavoitettavissa puhelimitse.

Yhteystiedot:

Kirkkoherra Jorma Harju, p. 040 753 5006, s-posti:  **@**

Kappalainen Osmo Leppänen, p. 044 081 9313, s-posti: **@**

Kanttori Iiris Rautiola p. 044 081 9326.

Toimituksiin liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä papistoon tai varata toimituksia kirkkoherranviraston kautta.

Kirkkoherranvirasto avoinna  ma-ti ja pe klo 9-12, p. 06 881 9300 tai 050 400 8052. Lestijärven toimipiste avoinna tarvittaessa. Muina aikoina palvellaan myös silloin kun olemme paikalla.

Työntekijöiden henkilökohtaiset työnumerot löydät yhteystiedoista ja sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi