Kirkolliset

JUMALANPALVELUKSET

Su 5.7. klo 10 Jumalanpalvelus Toholammin kirkossa, saarna ja lit. Keijo Raitanen, Iiris Rautiola.

Su 5.7. klo 10 (huom. aika) Messu Lestijärven kirkossa, saarna ja lit. rovasti Per-Olof Moberg, Aino-Maria Koskela, Saraliina Kirvesmäki, laulu. Samalla 50 vuotta sitten Lestijärvellä konfirmoitujen kokoontuminen. Messun jälkeen valokuvaus kirkon portailla ja yhteiset muistelot srk-kodilla, os. Lestintie 12.

Su 12.7. klo 10 Messu Toholammin kirkossa, Jorma Harju, Aino-Maria Koskela. Samalla 50 vuotta sitten Toholammilla konfirmoitujen kokoontuminen. Messun jälkeen valokuvaus kirkon portailla ja yhteiset muistelot srk-kodilla, os. Lampintie 7.

LESTIJÄRVI

To 16.7. klo 18 Suvilinnun lauluilta Lestijärven Kirkkosaaressa. Klo 18 venekuljetus Parannan rannasta, Aino-Maria Koskela. Säävaraus.

Lestijärven kirkon katon tervaus alkaa viikolla 30 (huomioiden sääolosuhteet). Pyydämme noudattamaan varovaisuutta kirkkopihassa kulkiessa.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Ke 1.7. klo 19 Suvilinnun lauluilta Lampin suojalla. Mukana Iiris Rautiola ja soitinyhtye, puhe Sinikka Jutila.

Ke 8.7. klo 19 Kesäillan musiikkihetki Toholammin kirkossa, Saraliina Kirvesmäki, Aino-Maria Koskela, Vellamo Myllykoski, Onni Nissinen, Eerika Perkkiö. Kolehti. Puhe Aimo Kattilakoski.

PÄIVÄKERHOTYÖ

Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin 3-5-vuotiaiden lasten päiväkerhoryhmiin nettilomakkeella https://www.toholamminseurakunta.fi/288-paivakerhoilmoittautuminen tai wa-/tekstiviestillä 044 081 9325/ Leila.

TYTÖT JA POJAT

Liikuntaluovis ke 15.7. klo 13-16 Toholammin srk-kodin pihalla/päiväkerhotiloissa 1-6-luokkalaisille. Ilmoittautumiset 13.7. mennessä Leilalle viestillä/044 081 9325.

RIPPIKOULUTYÖ

Molempien rippikouluryhmien Hongisto-jakso on viikolla 27. Molempien ryhmien konfirmaatiot järjestetään leirikirjeessä kuvattuna aikana kutsutilaisuutena Toholammin kirkossa.

DIAKONIATYÖ

Ma 6.7. klo 10-11 Hävikkiruuanjako srk-kodilla. Pakkaamme tuotteet valmiiksi kasseihin noudettaviksi ovelta. Tullessasi muista pitää turvallista etäisyyttä muihin. Jos tunnet olevasi vähänkään sairaana, älä tule paikalle. Joku tuttavasi tai diakoni voi tuoda kassin koti-ovellesi.

Seurakunnassamme on saatavilla myös EU-elintarvikkeita vähävaraisille Toholammilla ja Lestijärvellä, lisätietoja Anniina p. 044 0819 314.

Diakoniatoimisto suljettu 3.8. saakka, ja diakoniatyöntekijä tavoitettavissa sen jälkeen. Hävikkiruuanjako toteutuu heinäkuussakin maanantaisin klo 10-11, valmiiksi pakatut kassit voidaan noutaa ovelta. Huom.! Älä tule paikalle ennen kymmentä ja tullessasi ota huomioon turvallisuusasiat. Muita taloudellisia avustuksia ei kesätauon aikana voida antaa. Sosiaalipäivystyksen puhelinnumero on 044 780 9173.

MUUT

Jokaisen seurakunnan tulee liittyä vuoden 2021 loppuun mennessä johonkin aluekeskusrekisteriin. Toholammin seurakunta liittyy Kokkolan aluekeskusrekisteriin 1.6.2020. Henkilöihin ja tiloihin liittyvät varaukset voi hoitaa suoraan papiston kautta tai edelleen Toholammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Lomakkeiden rekisteröinti ja virkatodistusten tilaukset siirtyvät Kokkolan aluekeskusrekisteriin.

Lisätietoja seurakunnan nettisivuilta www.toholamminseurakunta ja kirkkoherranvirastosta p. 06 8819 300 tai 050 4008 052.

---

Kesäseuraradio avaa FM-radiolähetyksen  17.6. Ohjelma alkaa keskiviikkona klo 12 ja jatkuu 3.8. saakka. Suomen Rauhanyhdistyksen Keskusyhdistyksen (SRK:n) radiolähetys on kuultavissa vuorokauden ympäri myös nettiradiossa osoitteessa kesaseuraradio.fi. Sieltä löytyvät myös ohjelmasisällöt ja taajuudet.

Kesällä 2020 Suviseurat ja opistoseurat järjestetään radioseuroina ja videolähetyksinä. Suviseuralähetys alkaa keskiviikkona 24.6. klo 8. Kesäseuraradion tärkeintä ohjelmasisältöä ovat seurapuheet, virret ja laulut. Viikonloppuihin ajoittuvien seurojen välipäivinä lähetetään hengellistä musiikkia, ohjelmauusintoja, iltahartauksia sekä saarnatallenteita. Juonnetun lähetyksen ollessa tauolla kanava lähettää hengellistä musiikkia.

---

Tälle kesälle suunnitellut Kauhavan herättäjäjuhlat on jouduttu turvallisuussyistä siirtämään vuoteen 2021. Niiden sijaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna toteutetaan Körttiradion kautta etäherättäjäjuhlat. Etäherättäjäjuhlien ohjelma noudattelee tavallisten herättäjäjuhlien totuttua ohjelmaa seuroineen ja konsertteineen. Osa seuroista tallennetaan varta vasten etäjuhlia varten äänenä tai äänenä ja kuvana — esimerkiksi tänä iltana Raudaskylän opistolla vietetään aattoseuroja — ja osa on aarteita Herättäjä-Yhdistyksen äänitearkistosta. Etäherättäjäjuhlien verkko-osoite on www.herattajajuhlat.fi  Talkooseurat alkaa to 2.7.

Yhteystiedot:

Kirkkoherra Jorma Harju, p. 040 753 5006, s-posti:  **@**

Kappalainen Osmo Leppänen, p. 044 081 9313, s-posti: **@**

Kanttori Iiris Rautiola p. 044 081 9326.

Toimituksiin liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä papistoon tai varata toimituksia kirkkoherranviraston kautta.

Kirkkoherranvirasto avoinna  ma-ti ja pe klo 9-12, p. 06 881 9300 tai 050 400 8052. Lestijärven toimipiste avoinna tarvittaessa. Muina aikoina palvellaan myös silloin kun olemme paikalla.

Työntekijöiden henkilökohtaiset työnumerot löydät yhteystiedoista ja sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@evl.fi