Tervetuloa mukaan Luoviskerhoon! Luoviskerhossa pääsee askartelemaan, leikkimään, leipomaan, pelailemaan sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa! Luoviskerhossa halutaan tuoda kristinuskon ydinasioita esille erinäisten toiminnalisten tehtävien kuin hartauksien ja hiljentymisten kautta.

Kevään 2021 Luoviskerhot tiistaisin klo 16-17 1-3-luokkalaisille sekä klo 17-18 4-6-luokkalaisille Toholammin seurakunnan pihapiirissä sijaitsevalla Vintillä. Kevään teemana on uskonelämän hoitamisen neljä osa-aluetta: seurakuntayhteys, rukous, Raamattu sekä ehtoollinen. Ilmoittauduthan Emilialle, ennenkuin tulet kerhoon, jotta osataan hommata oikea määrä mahdollisia tarvikkeita, sekä voidaan pitää kerhoa koronarajoituksien mukaan.

050-528 8863 / emilia.myllyla@evl.fi