Vanhemman väen retkipäivä Hongistossa.

ti 31.5. klo 10.00

Vanhemman väen retkipäivä Hongistossa. Lähde mukaan iloiseen retkipäivään! Kokoonnutaan seurakuntakodille klo 9.30, ja lähdetään yhteiskyydein kohti Hongistoa. Voit myös soittaa Anniinalle kyydin tarpeesta, p. 044–0819314. Päivän aikana syömme, ja meillä on monenlaista ohjelmaa aina kisailuista lauluihin ja jumppaan. Päivä päättyy viikkomessuun 13.30. Ota mukaasi iloisen retkimielen lisäksi joku pieni arpavoitto, niin saamme vähän jännitettävääkin päivään. Päivän aikana on mahdollista käydä myös rannassa, mutta pääasiassa järjestämme ohjelman salissa ja katoksen alla, joten säävarausta ei tarvita.