Uutisia Toholampi

23.2.2021

Toholammilla elää vahva kinkeriperinne. Tavallisesti tammi-helmikuussa tehdään kinkerikierros. Kinkereille kokoonnutaan kylittäin ja vuorovuosin eri koteihin. Tänä vuonna korona kuitenkin estää meitä kokoontumasta kinkereille koteihin.

Tulevana sunnuntaina 28.2. klo 13 kinkerit järjestetään striimattuna Toholammin kirkosta. Kinkeriaiheena on 6. käsky ja yhdessä opetellaan kinkerivirsi 964. Kinkerit koostuvat tutusti opetusosiosta, keskustelusta seurakunnan toiminnasta ja diakoniakylätoimikuntien kuulumisten läpikäymisestä.

Diakoniakylätoimikuntien toivotaan jatkavan nykyisissä kokoonpanoissa vuonna 2021. Diakoniakylätoimikuntien puheenjohtajien pyydetään olemaan yhteydessä diakoniin, 044-0819 314, jos ilmenee tarvetta muutoksiin. Kinkereillä käydään myös aina tärkeä keskustelu seurakunnan toimintaan liittyen. Mahdolliset toiveet ja esitykset seurakunnan toimintaan liittyen toivotaan ilmoitettavan kirkkoherralle, 040-7535 006 tai s-postilla: jorma.harju@evl.fi, perjantaihin 26.2. mennessä.

Rippikoululaiset kutsutaan kirkkoon.

Tulehan kuulolle striimin äärelle!

28.1.2021

Luomiskertomuksessa ihmiselle annettiin tehtäväksi viljellä ja varjella. Olen itse kasvanut maatilalla ja olen nähnyt kuinka työtä tehdään siellä sydämellä ja kuinka hyvää huolta eläimistä pidetään. Maatalousyrittäjien työ on luomisessa annettu kutsumustyö ja sillä on, niin kuin kaikella rehellisellä työllä, Jumalan siunaus. Maatalouden parissa työtä tekevät ansaitsevat kaikkien suomalaisten kiitoksen, puhdas kotimainen ruoka ei ole itsestäänselvyys. Kotiseurakunnan puolesta, Jorma Harju

Toholammin seurakunnan avoimet työpaikat

6.5.2022 10.58

Nuorisotyönohjaajan virka Toholammin seurakunta

Toholammin seurakunta, jossa on noin 3200 jäsentä, etsii oma-aloitteista, innostunutta ja osaavaa nuorisotyönohjaajaa. Tehtävän vastuualueena on varhaisnuoriso- ja nuorisotyö. Hakijalta edellytetään tiimityöskentelytaitoja sekä hyviä työelämätaitoja. Oma auto on välttämätön. Tehtävä täytetään 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto. Myös valmistuvat huomioidaan. Valitun tulee olla suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVestes:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää RRL:n 6 §:n 2.mom. mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus on toimitettava sähköisesti osoitteeseen toholammin.seurakunta@evl.fi perjantaihin 27.5.2022 klo 12.00 mennessä, otsikoksi sähköpostiin NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat tutkinnot, työtodistukset ja CV.

Lisätiedot ja tiedustelut: kirkkoherra Jorma Harju, jorma.harju@evl.fi puh. 040 753 5006.

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Toholammin seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka.  Toholammin seurakunta on vakavarainen ja velaton seurakunta, jossa on noin 3200 jäsentä. Talouspäällikön monipuoliseen ja haasteelliseen tehtävään kuuluu vastata taloudesta, kiinteistöistä, hautaustoimesta sekä toimia mm. palkka-asiamiehenä, hallinnon kokousten sihteerinä ja esittelijänä omia alojaan koskien. Virkaan valittavan toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talouspäälliköltä edellytetään vähintään taloushallinnon tradenomitutkinto tai aiemman opistoasteen kaupallinen tutkinto tai muu virkaan soveltuva tutkinto (AMK). Perehtyneisyys julkisyhteisöjen talouteen sekä seurakuntahallinnon tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään ev.lut. kirkon jäsenyyttä ja konfirmaatiota. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkauksen perustana on KirVESTES:n hinnoitteluryhmän mukainen J10. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemus on toimitettava sähköisesti osoitteeseen toholammin.seurakunta@evl.fi perjantaihin 27.5.2022 klo 12.00 mennessä, otsikoksi sähköpostiin TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat tutkinnot, työtodistukset ja CV. Lisätietoja antavat khra Jorma Harju p. 040 7535 006 ja talouspäällikkö Irmeli Kivelä p. 040 1822 750.

Nuorisotyönohjaajan virka Toholammin seurakunta

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA