Uutisia Toholampi

23.2.2021

Toholammilla elää vahva kinkeriperinne. Tavallisesti tammi-helmikuussa tehdään kinkerikierros. Kinkereille kokoonnutaan kylittäin ja vuorovuosin eri koteihin. Tänä vuonna korona kuitenkin estää meitä kokoontumasta kinkereille koteihin.

Tulevana sunnuntaina 28.2. klo 13 kinkerit järjestetään striimattuna Toholammin kirkosta. Kinkeriaiheena on 6. käsky ja yhdessä opetellaan kinkerivirsi 964. Kinkerit koostuvat tutusti opetusosiosta, keskustelusta seurakunnan toiminnasta ja diakoniakylätoimikuntien kuulumisten läpikäymisestä.

Diakoniakylätoimikuntien toivotaan jatkavan nykyisissä kokoonpanoissa vuonna 2021. Diakoniakylätoimikuntien puheenjohtajien pyydetään olemaan yhteydessä diakoniin, 044-0819 314, jos ilmenee tarvetta muutoksiin. Kinkereillä käydään myös aina tärkeä keskustelu seurakunnan toimintaan liittyen. Mahdolliset toiveet ja esitykset seurakunnan toimintaan liittyen toivotaan ilmoitettavan kirkkoherralle, 040-7535 006 tai s-postilla: jorma.harju@evl.fi, perjantaihin 26.2. mennessä.

Rippikoululaiset kutsutaan kirkkoon.

Tulehan kuulolle striimin äärelle!

28.1.2021

Luomiskertomuksessa ihmiselle annettiin tehtäväksi viljellä ja varjella. Olen itse kasvanut maatilalla ja olen nähnyt kuinka työtä tehdään siellä sydämellä ja kuinka hyvää huolta eläimistä pidetään. Maatalousyrittäjien työ on luomisessa annettu kutsumustyö ja sillä on, niin kuin kaikella rehellisellä työllä, Jumalan siunaus. Maatalouden parissa työtä tekevät ansaitsevat kaikkien suomalaisten kiitoksen, puhdas kotimainen ruoka ei ole itsestäänselvyys. Kotiseurakunnan puolesta, Jorma Harju

Toholammin seurakunnan seurakuntavaaliehdokkaat

22.9.2022 11.16

Seurakuntavaaleihin 2022 jätettiin kaksi ehdokaslistaa, joissa on yhteensä 28 ehdokasta.

Ehdokaslistat aakkosjärjestyksessä ovat

Sinun seurakuntasi:

Virpi Ali-Haapala, Jorma Heikkinen, Maija Hjelmeroos, Marja Hylkilä, Raimo Kopsala, Minna Lankinen, Aili Myllykoski, Satu Mäkelä, Jorma Olkkola, Piia Rautiainen, Katja Rimpioja, Annikki Salo, Heli-Seija Salo, Sami Toikkanen, Elvi Virkkala.

Yhteinen seurakuntamme:

Roni Brandt, Juha Haaponiemi, Ulla-Riitta Harju, Alpo Keskitalo, Heidi Koskenmäki, Heikki Liinamaa, Eero Polso, Juha Salminen, Marketta Similä, Joonas Tuikkanen, Oskari Tuikkanen, Tarja Niku-Raitanen, Anna-Maija Syri.