JUMALANPALVELUKSET

Su 1.8.klo 18 (huomaa kellonaika!) Messu Toholammin kirkossa, saarna ja lit. Tapani Kirsilä, kantt. Katja Paananen, laulu Hilja ja Arvo Paananen.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Ke 28.7. klo 19 Kesäillan musiikkihartaus Toholammin kirkossa, Lumina ja Mari Peltokangas, puhe Sinikka Jutila.

Ma 2.8. klo 19 Siioninvirsiseurat Sykäräisen kappelissa, Matti Nuorala, Keijo Raitanen, Aaro Marjakangas.

Ke 4.8. klo 19 Kesäillan musiikkihartaus Toholammin kirkossa, Hännisen perhe, puhe Ritvariitta Snellman.

To 5.8. klo 19 Yksinlaulajien ilta Lestijärven seurakuntakodilla, Rautiola ja Lintilä.

TULOSSA

To 12.8. klo 18 ja pe 13.8. klo 18 Toholammin merkkihenkilöitä -hautausmaakävelyt. Lähtö kirkon pääovelta. Erkki Kujala kertoo merkkihenkilöistä ja kierrättää heidän hautapaikoillaan. Tilaisuudet taltioidaan. Säävaraus.

MUUT

Seurakunnan tilaisuuksien osallistujamäärää ei ole tällä hetkellä rajoitettu.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan paikan päälle jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan tilaisuuksiin! Noudatetaan yhä turvavälejä ja muita viranomaisohjeita.

50 vuotta sitten konfirmoitujen yhteinen tilaisuus Lestijärvellä 15.8. alkaen messulla kirkossa. Messun jälkeen kahvitus ja yhteiset muistelot srk-kodilla.