Toholammin seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

Su 3.7. klo 10 Messu Toholammin kirkossa, saarna ja lit. Riiheläinen, Koivumaa. Samalla vietetään 50-vuotta sitten ripille päässeiden tapaamista, messun jälkeen uusi rippikuva kirkon portailla ja sen jälkeen yhteiset muistelot srk-kodilla.

SEURAKUNNAN VIIKKO

Ke 29.6. klo 17.30 Jämsän kallio: Pietarin päivän virsivaellus ja hartaus, lähtö luontopolulle Kotojärven kohdalta, Iiris Rautiola laulattaa ja hartauspuhe kalliolla Veli Männistö, tarjoilua, virsikirjat mukaan.

Ke 6.7. klo 19 Kesäillan musiikkihartaus Toholammin kirkossa, Rautiola, Pinja Saukko.

PÄIVÄKERHOTYÖ

Syksyllä 2022 alkaviin 3–5-vuotiaiden lasten päiväkerhoihin ilmoittautuminen on auki seurakunnan nettisivulla: www.toholamminseurakunta.fi, lisätietoa Marialta, puh. 044 081 9325.

NUORISOTYÖ

Pe 1.7. klo 18 Nuortenilta pappilan Vintillä, Kaunisto.

LÄHETYSTYÖ

Otetaan vastaan käytettyjä postimerkkejä lähetettäväksi edelleen huutokaupattavaksi lähetystyön hyväksi. Tiedustelut puh. 044 581 9321, Helena.

DIAKONIATYÖ

Ma 4.7. klo 10–11 Hävikkiruoan jako Toholammin srk-kodilla.

TULOSSA

Su 10.7. klo 10 Lestijärvellä 50-vuotta sitten ripille päässeiden tapaaminen alkaen jumalanpalveluksella. Messun jälkeen uusi rippikuva kirkon portailla ja sen jälkeen yhteiset muistelot srk-kodilla.

MUUT

Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan koronapandemiasta kärsineitä lapsia ja nuoria meillä Toholammilla ja Lestijärvellä, muualla Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Yhteistyökumppaneina on Lasten ja nuorten keskus sekä Kirkon Ulkomaanapu. Voit lahjoittaa tilille OP FI14 5000 0120 2362 28, viitenumero 303697, nettisivulla www.yhteisvastuu.fi/toholampi. Kiitos lahjoituksestasi!

Toholammille saapuneiden ukrainalaisten auttamiseksi kerätään lahjoituksia. www.lahjoitaapua.fi/kohde/auta_toholammin_alueelle_saapuneita_ukrainalaisia