Nuortenillat

Tervetuloa mukaan seurakunnan nuorteniltoihin! Nuorteniltaan ovat tervetulleita kaikki nuoret! Illoissa pelaillaan, hengailaan, jutellaan, syödään iltapalaa, toimitaan yhdessä sekä hiljennytään hartauteen. Ajankohtaisinta tietoa nuortenilloista Instagrammissa @vintinjalestinnuoret. Voimassa olevien koronarajoitusten mukaan tilassa saa olla max. 20 henkeä, joten ilmoittaudu Emilialle (050-528 8863//ig: @vintinjalestinnuoret) etukäteen, muista maski, hyvä käsihygienia sekä turvavälit!

Nuortenillat Toholammilla Vintillä perjantaisin klo 18:00-23:00 sekä Lestijärvellä seurakuntakodilla lauantaisin klo 18:00-22:00.

18:00 Ovet avautuvat

19:00 Toimintaosuus (paitsi ei hengailuilloissa)

20:00 Iltapalaa

20:30 Hartaus

22/23:00 Kotiin :)

Runkoillat

ovat lukiolaisille/amiksille/opiskelijoille/ nuorille aikuisille eli 16-28-vuotiaille suunnaattuja iltoja torstaisin Vintillä. Runkoilloissa halutaan tukea nuoren muuttuvaa sekä hektistäkin arkea tarjoamalla mahdollisuutta tulle lepäämään ja hiljentymään Raamatun äärelle. Hengaillaan, pelaillaan sekä pohditaan Raamatun sekä oman uskonelämän merkitystä omassa arjessa ja sen tukena. Ilmoittaudu Emilialle :) Myös runkoiltoja koskee samat koronarajoitukset kuin nuorteniltojakin!

Yö-Nilloissa

on mahdollisuus viettää aikaa hyvässä seurassa aina seuraavaan asti. Yö-Nilta rakentuu nyyttäripohjalle, jolloin jokainen voisi tuoda mukanaan jotain hyvää natusteltavaa porukan kesken jaettavaksi. Yö-Nillan aikana katsotaan ainakin yksi elokuva, josta elokuvamestarimme huolehtii!
Nukkumiseen varaamme hiljaista tilaa, jotta halukkaat saavat myös lepoa. Aamulla lyhyt aamuhartaus ja pientä aamupalaa tarjolla. Yö-Nillat tauolla koronan vuoksi.