Yhteisvastuu-teksti.

Painamalla yläpuolella olevaa banneria, pääset lahjoittamaan Yhteisvastuukeräykseen niin, että lahjoituksesi kirjautuu kerryttämään Toholammin seurakunnan keräyspottia.

 

 

Yhteisvastuun apu menee perille

 

Yhteisvastuukeräys on jokavuotinen seurakuntien suurkeräys, johon Toholammin seurakunnassa voit osallistua monin eri tavoin. Listakeräys ovelta ovelle lienee ollut tuottoisin ja perinteisin lahjoittamisen muoto. Lahjoittaa voi myös erilaisiin konsertteihin ja tapahtumiin osallistumalla. Perinteisesti on järjestetty yhteisvastuukonsertti valtakunnallisena keräyksen aloittamispäivänä Toholammin kulttuurisalissa. Yhteisvastuukeräykseen voit osallistua myös antamalla aikaasi - jos innostut lähtemään kerääjäksi, ota yhteyttä Anniinaan. 

 

Yhteisvastuu 2023

 

Yhteisvastuukeräys 2023 auttaa nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuissa ja ennaltaehkäisemisessä. Lahjoituksellasi puututaan kouluväkivaltaan, tehdään konfliktien sovittelua sekä autetaan nuoria maailman kriisialueilla. Mukana auttamassa ovat Aseman Lapset ry, Suomen ev. lut. kirkon seurakunnat sekä Kirkon Ulkomaanapu. Lahjoittamalla mahdollistat avun kriisitilanteessa ja tarjoat turvallisemman tulevaisuuden. Katkaistaan väkivallan kierre yhdessä! 

 

Yhteisvastuukeräyksen tilinnumerot: 

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28

Lisäämällä lahjoitukseen seurakuntamme oman viitenumeron 303697 kartutat omaan seurakuntaamme jäävää Yhteisvastuu-tuottoa.

 

Yhteisvastuukeräyksen tuotto jakaantuu 2023:

 

60% kansainväliseen apuun Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta

20% omalle seurakunnallemme oman alueemme nuorten tukemiseen tai muuhun alueella tehtävään sosiaaliseen auttamistyöhön.

20% ohjataan Aseman Lapset ry:lle koulu- ja nuorisoväkivallan ehkäisemiseen ja vähentämiseen.