Nuorten kesäleiri

Rento kesäleiri, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden pieneen lepohetkeen kesäloman keskellä. Leiri tarjoaa yhdessäoloa, rukousta, musisointia, Raamatun äärelle pysähtymistä ja muuta hauskaa. Aikaa on varattu myös ulkoilulle, hulluttelulle, saunomiselle ja muulle mukavalle. Leiri pidetään Hongiston leirikeskuksessa, joka sijaitsee Toholammin ja Kaustisen välisen tien varrella. Leiri sijoittuu kesä-heinäkuun tienoille. Nuorten oma kesäleiri on kaiken huipuksi seurakuntarajoja ylittävä, jolloin mukaan voi tulla nuoria mistä seurakunnasta tahansa. Leiri on suunnattu kaikille nuorille seiskaluokkalaisista ylöspäin.

Leiri kustantaa 20€ / hlö - Hongistossa. Tuolla rahalla saa ruuat, majoituksen, ohjelman ja tuhannesti mahtavia kokemuksia. Eli tuolla hinnalla saat kaiken kivan. Leirimaksu maksetaan leirin alkaessa käteisellä. Tasarahaa suositellaan lämpimästi.

Kuutamoleiri

kokoaa kaikki nuoret yhteen viettämään hauskaa viikonloppua yhdessä syksyisin. Viikonlopun sisältö koostuu erilaisesta toiminnasta, tekemisestä, yhdessäolosta, naurusta, laulusta, peleistä ja monenmoisesta muusta mahtavasta jutusta. Muonitus on varmasti kunnossa, rippileireiltä tuttuun tapaan.
Kaiken touhaamisen vastapainoksi leirillä on myös aikaa levätä, rauhoittua ja latautua syksyn arjen kestämiseksi. Hartauksista jokainen saa voimaa arkeen ja jotain elämän evästä kotiin vietäväksi. Kuutamoleiri painottuu yhdessä tekemiseen ja hauskanpitoon turvallisesssa seurassa ja ympäristössä. Leirille ovat kaikki nuoret tervetulleita aina 7-luokkalaisista lähtien. Kokonaisuutena tämä on juttu, jota ei saa missata! Kuutamoleirillä olleet voivat sen teille todistaa. =)

Leirin hinta on 20€ ja se kattaa kaikki ruokailut, tekemisen, materiaalit ja sillä pyritään ostamaan hieno sääkin leirin ajaksi. Eli tuolla hinnalla saat kaiken kivan. Leirimaksu maksetaan leirin alkaessa käteisellä. Tasarahaa suositellaan lämpimä

Maata näkyvissä -festarit

(MNF) on nuorille suunnattu kristillinen tapahtuma, joka järjestetään Turussa vuosittain marraskuussa. Tapahtuman järjestäjiä ovat Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen (SLEY) nuorisotyö sekä Turun evankelisluterilaiset seurakunnat. Tapahtumapaikkana ovat Gatorade Center ja Turun Messu- ja Kongressikeskus. Festaritapahtuma on viikonlopun mittainen, ja sen ohjelmassa on muun muassa gospelia, jumalanpalveluksia, yleistä hauskanpitoa sekä pienryhmäluentoja nuorille ajankohtaisista aiheista. Enemmän infoa Maata näkyvissä -festareiden omilta nettisivuilta.