Tervetuloa riparille

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun täytetään 15 vuotta.  Olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan kirkon jäsen.  Vuoden 2021 rippikouluun ilmoittaudutaan rippikoulusunnuntaina 1.11.2020, jolloin alkaa seurakuntaan tutustumisjakso.

Rippikoulu Toholammin seurakunnassa 2020-2021.

Rippikouluun ilmoittautuminen on Isänpäivän jumalanpalveluksessa 1.11.2020 klo 10 Toholammin kirkossa. Rippikoulun voi suorittaa päivärippikouluna kevään 2021 aikana jos saamme riittävästi ilmoittautuneita. Kesän rippikoulu pidetään 7.6.-12.6., konfirmaatio on 13.6.2021. Toholammin seurakunnan rippikoulu järjestetetään omassa leirikeskuksessa Hongistossa tai mahdollisesti osin seurakuntatalolla kesällä 2021.

Rippikoulu koostuu seurakunnassamme seuraavista osista:

1. Rippikoulusunnuntai, jolloin kokoonnutaan messuun yhdessä vanhempien kanssa, messun jälkeen info ja ilmoittautuminen

2. Seurakuntaan tutustumisjakso, jolloin kerätään merkintöjä rippikoulukorttiin

3. Tutustumisviikonloppu (toteutus riippuu koronatilanteesta)

4. Rippikoulun intensiivijakso

5. Konfirmaatio

Merkintöjä kerätään tutustumisjakson aikana rippikoulukorttiin seuraavasti:

Jumalanpalvelus (4)

Nuortenilta (2)

Kinkerit

Musiikkitapahtuma

Lähmmäispalvelutehtävä (Anniina ohjeistaa)

Vapaavalintainen seurakunnan toiminta

Rippikouluilmoittautuminen

Haluaisin tulla
Käyn rippikoulun muualla
Saako nuoren liittää rippikouluryhmänsä whatsApp-ryhmään?
Saako nuorta kuvata rippikoulun aikana?