Raamatun sana tänään
Ti 25.6.2019
Joka rakastaa rahaa, ei saa sitä kyllin,
eikä se, joka rakastaa rikkautta, saa voittoa tarpeekseen.
Tämäkin on turhuutta. Saarn. 5:9

SEURAKUNNAN RUOKA-APUJAKELU

Diakoniatyö on aloittanut Toholammin K-Marketin ja S-Marketin ylijäämäruuan jakelun. Ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille perheille, yksinäisille, opiskelijoille ym. apua tarvitseville. Tule rohkeasti hakemaan hyvää ja käyttökelpoista ruokaa. Ruokakasseissa on kauppojen pakastettua hävikkiruokaa, lihaa, kalaa, kanaa, valmisruokia, leipää yms. Omat kassit mukaan.

Ruokakassien jakelu maanantaisin seurakuntakodilla klo 10.30.

Kutsumme kaikki 50 vuotta sitten Toholammin seurakunnassa konfirmoidut henkilöt yhteiseen juhlaan, joka pidetään la 22.6.2019. Tilaisuus alkaa jumalanpalveluksella Vanhan kirkon paikalla klo 10, sateen sattuessa Toholammin kirkossa. Jp:n jälkeen valokuvaus vanhan kirkon paikalla tai sadesäällä Toholammin seurakuntakodilla. Tämän jälkeen 50 vuotta sitten ripille päässeiden kirkkokahvit ja yhteiset muistelot Toholammin seurakuntakodilla os. Lampintie 7, 69300 Toholampi. Vanhan kirkon opastus Kannustie 211 kohdalta.

Kutsumme kaikki 50 vuotta sitten Lestijärven seurakunnassa konfirmoidut henkilöt yhteiseen juhlaan, joka pidetään 7.7.2019. Tilaisuus alkaa Sanajumalanpalveluksella museolla klo 10, sateen sattuessa Lestijärven kirkossa. Jp:n jälkeen kirkkokahvit ja yhteiset muistelot sekä valokuvaus museoalueella.

Toholammin seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus 1.8.2019-31.12.2019.

Toholammin seurakunta, jossa on noin 3400 jäsentä, etsii nuorisotyöhön viransijaista ajalle 1.8.2019 – 31.12.2019. Seurakunnassa on yksi nuorisotyönohjaajan virka. Viran vastuualueena on varhaisnuoriso- ja nuorisotyö.

Nuorisotyönohjaajan pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen pätevyys kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen+ vuosisidonnainen osa. Sijaisuuteen valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2.mom. mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 2 kk koeaikaa. Viranhoito alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Viransijaisuus perustuu sijaistettavan viranhaltijan virkavapauteen.

Hakemus on toimitettava sähköisesti osoitteeseen **@** keskiviikkoon 10.7. 2019 klo 12.00 mennessä. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat tutkinnot, työtodistukset ja cv. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät voidaan huomioida. Haastattelut pyritään suorittamaan to 11.7.2019 klo 9 alkaen.

Lisätiedot ja tiedustelut: kappalainen Osmo Leppänen osmo.leppä**@**  puh. 044 081 9313 tai kirkkoherra Jorma Harju **@** puh. 040 753 5006.

Ke 3.7. klo 10 Pärekattotalkoot Lestijärven Kirkkosaaressa. Tule mukaan uusimaan vanhan hiljentymiskappelin pärekattoa n. 10 m2:n alalta. Kokoontuminen Parannan uimarantaan, josta venekuljetus. Mukaan työvälineitä. Seurakunta tarjoaa kaffia/nisua ja välillä paistetaan makkaraa. Omilla veneillä voi tulla suoraan Kirkkosaareen. Lisätietoja Timo Lappi, p. 040 743 3710.

Tietoa avioliiton esteiden -tutkintapalvelusta: https://evl.fi/perhejuhlat/haat/avioliiton-esteiden-tutkinta-ja-esteettomyystodistus/tietoa-avioliiton-esteiden-tutkinta-asiointipalvelusta

Varmista avioliittokuuluksen lukemispäivä kirkkoherranvirastosta, p. 06 881 9300 tai 050 400 8052, koska Lestijärven kirkossa ei ole joka sunnuntai messua tai jumalanpalvelusta. Toholammin kirkossa on joka sunnuntai messu tai jumalanpalvelus.

Kirkollisia kesäjuhlia 2019

» 28.6.–30.6. Evankeliumijuhla, Pori
» 28.6.–1.7. Suviseurat, Muhos
» 5.–7.7. Kansanlähetyspäivät, Ryttylä